Свет
19,138,899
Вкупно активни случаи
Updated on 04/12/2020 11:36 11:36
Македонија
21,728
Вкупно активни случаи
Updated on 04/12/2020 11:36 11:36
Македонија
1,847
Вкупно починати
Updated on 04/12/2020 11:36 11:36
Македонија
41,656
Вкупно оздравени
Updated on 04/12/2020 11:36 11:36

Галерија

ЧУДО ВО ЛИВЕРПУЛ: Прилепско бебе се роди на ист ден и датум како неговиот татко и дедо (ФОТО)

Прилепско бебе се родило на ист датум како и својот татко и дедо, во болницата “Аrrowe Park” во Ливерпул, чудо кое се случува со...