Поврзи се

МАРКЕТИНГ

Информацијата, да биде навремена и точна е нашата цел. Информативниот портал 4NEWS.mk е нова платформа која ви ги сервира најновите и најважни вести од политичкиот, економскиот и урбаниот свет. Не помалку ни се важни и вестите од светот, културата, здравјето, технологијата и модата.

Ценовник

Позиција Димензија Цена:
1 728х90 100 ден./1.000 импресии
2 300х250 100 ден./1.000 импресии
2.1 300х600 200 ден./1.000 импресии
3 300х250 100 ден./1.000 импресии
4 300х250 100 ден./1.000 импресии
Floater 500х500px 400 ден./1.000 импресии
Takeover 800 ден./1.000 импресии

Димензии и цени за мобилна верзија

Позиција Димензија Цена:
Full screen 320х480 700 ден./1.000 импресии
Medium 300х250 200 ден./1.000 импресии
King size 300х150 150 ден./1.000 импресии
Standard 320х50 130 ден./1.000 импресии

Објава на ПР текст 1.000 денари

-Текстот продолжува по рекламата-

КОНТАКТ:

Јовица Пауноски

076 623 528

contact@4news.mk

Совет за етика во медиуми

Реклама
Македонија

Грчева: Во Македонија се прави драма кога ќе кажете дека не се согласувате со политиките на вашата партија

Македонија

Затворена обиколницата во Битола на патот кон Ресен поради протест

Македонија

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ не прифаќа неуставен Закон за јавно обвинителство

Македонија

Корупција: Северна Македонија на најниската позиција од сите држави

4NEWS.mk

Гренел: Приштина да ги укине таксите, а Белград да прекине со кампањата за признавањето на Косово

4NEWS.mk

Цената на паладиумот го надмина златото

4NEWS.mk

ЕСИ: Ако не се промени метологијата ниту една земја од Западен Балкан нема да влезе во ЕУ пред 2030

Македонија

Пивара Скопје доби нова А-интегрирана еколошка дозвола

4NEWS.mk

Мишел во февруари ќе организира средба на лидерите од Западен Балкан

4NEWS.mk

Вакцината против корона вирусот ќе пристигне најмалку за една година

Реклама
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com