Тема: Александар Вучиќ

„Може да го стават Брус Ли на еврото“ – Вучиќ со прашање до Загреб: Каква врска има Тесла со Хрватска?

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во гостување на Пинк ТВ ја искоментира желбата на Хрватска да го стави ликот на Никола Тесла...

Не наседнувајте: Се претставуваат како тим на Вучиќ и ги мамат граѓаните на социјалните мрежи

На социјалните мрежи се шири измама, а граѓаните се предупредуваат никако да не наседнуваат. Имено, од лажен профил „avvucic_team“...