Тема: Ангел Џамбаски

Бучковски очекува брзо да се пронајде заеднички јазик со новата бугарска влада

Красимир Каракачанов и Ангел Џамбаски кој е заменик претседател на ВМРО-БНД понудија оставки на партиските функции заедно со целото раководство.