Тема: Анкета

Анкета на АКСИОС: Мицкоски 18,7%, Заев 11,8% доверба кај народот

Институтот „АКСИОС“ во периодот од 10.11 до  14.11.2021 година спроведе теренско истражување на територија на цела Република Северна Македонија. Истражувањето е спроведено...