Тема: Астронаути

ФОТО: Момент кој не се заборава – Безос успешно се впиша во „клубот на астронаути“

Најбогатиот човек на светот Џеф Безос вчера успешно се впиша во историјата и се приклучи на „клубот на астронаути“.