Тема: Атланта Јунајтед

Тренерот не им давал вода, а ни слободни денови – управата брзо му ја покажала вратата!

Некогашниот играч на големите клубови Манчестер Јунајтед и Реал Мадрид, Габриел Хајнце доби отказ од местото тренер поради методите кои ги применувал...