Тема: бесплатен превоз

Пензионерите за Нова година добија бесплатен превоз исто како порано

Одлична вест за пензионерите во Скопје во очи на новата 2022, новата градоначалничка на Скопје Данела Арсовска го враќа бесплатниот автобуски превоз.

Славески: Бесплатниот јавен превоз може да се реализира во догледно време

Претседателот на Советот на Град Скопје, Трајко Славески денеска изјави дека бесплатниот јавен превоз може да се реализира во догледно време со,...