Тема: Бил Клинтон

Тајни документи откриваат: Клинтон одбил да се сретне со британската кралица

Тајни документи, од кои е тргната ознаката за тајност, откриваат дека поранешниот американски претседател Бил Клинтон одбил средба со британската кралица.