Тема: Бразил

Доставува пошта и се фотографира со животните – еве за што се работи

Еден поштар од Бразил по име Кристијано да Силва Антунес стана мега популарен на интернет. Имено, тој се фотографира...

Од Европа до Индија пеш – интересно патешествие на две млади лица од Бразил и Холандија

Приказна поврзана со две млади лица кои по случајна средба во Албанија заедно тргнале пеш од Европа до Индија.