Тема: Бритни Спирс

Бритни Спирс покрена тужба – сака да го лиши татко и од старателството

Познатата пејачка Бритни Спирс покрена тужба со цел да го лиши нејзиниот татко од спорното старателство. Имено, истото него...

Конечно вратена возачката на Бритни Спирс – седна зад волан и веднаш направи прекршок

На мега популарната ѕвезда Бритни Спирс неодамна и беше вратена возачката дозвола, но веднаш откако седна зад воланот направи прекршок.