Тема: Бугарија

На одмор во Бугарија? – Еве неколку топ летни дестинации

Иако многумина ќе кажат дека ова е нетипична дестинација за летен одмор, сепак источниот Балкан и 354 километри долгиот бугарски брег изобилува...