Тема: Данела Арсовска

Две жени ќе го водат Скопје, Бујаре Абази од Алијанса за Албанците заменичка на Данела Арсовска

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска ја назначи Бујаре Абази за нова заменик- градоначалничка на Скопје. Како што соопштија од Град Скопје, Арсовска свечено и...