Тема: деца

Оваа жена заслужува Нобелова награда – Милица креирала маичка за чување деца, еве за што се работи

Милица Бекчиќ од Србија дошла до генијална идеја и направила маица за чување на деца. Маицата на прв поглед...

Започнува вакцинацијата на деца со Фајзер

Од денеска започнува вакцинирањето со „Фајзер“ на децата од 12 до 16 години чии родители/старатели се пријавиле на сајтот vakcinacija.mk.