Тема: Џеф Безос

Трка за Месечината – Безос им нуди две милијарди долари на НАСА

Најбогатиот човек на светот Џеф Безос нуди износ од две милијарди долари со цел да ги покрие трошоците на НАСА, а американската...

ФОТО: Момент кој не се заборава – Безос успешно се впиша во „клубот на астронаути“

Најбогатиот човек на светот Џеф Безос вчера успешно се впиша во историјата и се приклучи на „клубот на астронаути“.

Најбогатиот човек на светот денес лета кон Вселената

Најбогатиот човек на светот денеска рано наутро му се приклучи на „клубот на астронаути“, со првиот свој лет преку неговата компанија „Блу...