Тема: Димитар Апасиев

Левица: Нема сила што може да ги натера општинските советници да потпишат заклетва со „северна“

Преку соопштение, политичката партија Левица се огласи во врска со спроведениот инспекциски надвор од страна на Државниот инспекторат за локалната самоуправа.