Тема: Димитар Ковачки

Димитар Ковачевски денеска официјално ја поднесува кандидатурата за лидер на СДСМ

Актуелниот заменик министер за финансии, Димитар Ковачевски денеска официјално ќе ја поднесе својата кандидатура за претседател на СДСМ. „Денес...

Ковачевски не коментира дали тој е наследникот на Заев, се додека СДСМ не ги распише изборите

Ги почитувам одлуките на органите на партијата и нема да коментирам можности и веројатности се додека СДСМ не распише внатрепартиски избори, вели...