Тема: ДИно Мерлин

Повторно ја налути јавноста – Дино Мерлин ги објави високите цени за концертот, а ова е вистинската причина

Пејачот Дино Мерлин неодамна најави концерт во Црна Гора, поточно во Тиват, но ентузијазмот кај голем дел од неговите обожаватели брзо опадна.