Тема: доктор

ВИДЕО: Доктор откри мала тајна – еве како вашето бебе да престане да плаче за пет секунди

Оваа видео снимка покажува едноставна метода која треба да ја пробате. Имено, доктор открива мала тајна за тоа што...