Тема: дом

Пензионер заврши на суд – во својот дом чувал тенк

Пензионер од Германија во својот подрум чувал тенк, противавионска пушка и торпедо од Втората светска војна, а адвокатите сега расправаат за тоа...

Еве како брзо да си го вратите сјајот на домашните растенија

Доколку сакате да имате убави, здрави растенија без проблем со нивната сјајност тогаш мора да го пробате овој трик.