Тема: Драган Даниловски

НОВИТЕ МЕРКИ НЕМААТ НИКАКВА СМИСЛА Д-р Даниловски вели дека е неприфатливо слепо пресликување на мерките од другите земји

Комисијата за заразни болести конечно се реши да ја разгледа епидемиолошката состојба во државата, меѓутоа, предложените мерки нема да имаат никаков противепидемиски...