Тема: електрична енергија

Дел од Скопје без струја – еве каде има технички зафати

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ги известува граѓаните дека: Заради  технички зафати во дистрибутивната електро...

Без струја делови од Карпош и Сарај

Без електрична енергија денеска во периодот од 05:00 до 08:00 часот ќе бидат објектите во близина на болницата во Бардовци и мостот...

Без струја делови од Карпош, Бутел, Кисела Вода и Шуто Оризари

Денеска од 9 до 14 часот електрична енергија ќе немаат корисниците од ул.„Франце Прешерн“ во општина Карпош поради технички зафати во дистрибутивната...