Тема: Елизабета II

Тајни документи откриваат: Клинтон одбил да се сретне со британската кралица

Тајни документи, од кои е тргната ознаката за тајност, откриваат дека поранешниот американски претседател Бил Клинтон одбил средба со британската кралица.

Хари и Меган смислија план – вака ќе се обидат да ја придобијат кралицата

Принцот Хари и Меган Маркл планираат крштевање на нивната ќерка Лилибет во Виндзор. Крштевката, според странските медиуми, ќе биде...