Тема: ФБИ

Експертите на ФБИ со листа: 10 филмски психопати кои се најубедливи

Еден отсто од луѓето во западното општество се потенцијални психопати, вели едно истражување на Универзитетот Оксфорд. „Можеби изгледа и...