Тема: Фестивал на нов европски филм

Четврто издание на Фестивалот на нов европски филм – од утре до 25 јули во Охрид

Четвртото издание на Фестивалот на нов европски филм – Beach Film Festival ќе се одржи од 21 до 25 јули во Охрид.