Тема: фризура

Опуштени летни фризура која ќе ја обожавате – не се потребни ни пегла, ни фигаро

Топлото време бара фризура која не одзема многу работа. Скоро секоја жена ги одложува апаратите за коса, а еден едноставен трик ќе...