Тема: Индија

Индиец со ретко нарушување – може да спие до 300 дена во годината (ВИДЕО)

Светското внимание деновиве е вперено кон 42-годишен човек од Индија. Имено, се работи за жител на селото Бадва во...

Од Европа до Индија пеш – интересно патешествие на две млади лица од Бразил и Холандија

Приказна поврзана со две млади лица кои по случајна средба во Албанија заедно тргнале пеш од Европа до Индија.