Тема: избори 2021

ДУИ го доби и Дебар, Хекуран Дука е новиот градоначалник!

Кандидатот за градоначалник од ДУИ, поддржан од СДСМ и коалицијата, синоќа прогласи победа по вториот круг од гласањето што се одржа денеска,...