Тема: изгореници

Добивте изгореници од сонцето? – Лекот го имате во фрижидерот

Првите сончеви денови на одмор, останувањето подолго под жешкото сонце, како и недоволната заштита предизвикуваат изгореници, па затоа доколку не сте добро...