Тема: Израел

Алжирскиот спортист кој одби да се бори со Израелец доби доживотна забрана за настап на ОИ

Поради тоа што одбил да се бори со израелскиот џудист Тохар Бутбул, Меѓународниот олимписки комитет ќе го суспендира алжирскиот џудист Фету Ноурине...