Тема: Јадранско Море

ФОТО: Минијатурниот остров Покоњи Дол – украс на Јадранското Море

Малото островче Покоњи Дол се наоѓа на само два километри од хрватскиот остров Хвар. Островчето привлекува се поголем интерес...