Тема: Јелена Карлеуша

ВИДЕО: Страшен шумски пожар во Турција – меѓу евакуираните и Јелена Карлеуша

Шумски пожар беснее на југот на Турција. Телевизиските снимки пренесуваат слики од опожарени станбени згради и луѓе што бегаат од полињата додека...

Карлеуша како сирена – топлес видео кое го „запали“ Инстаграм

Познатата пејачка Јелена Карлеуша како сирена повторно го „запали“ Инстаграм. Видеото е направено во нејзиниот базен во новата вила...