Тема: Јована Љубисављевиќ

Ана Кораќ е девојка каква што јас никогаш не ни била, вели екс задругарката Јована

Поранешната натпреварувачка во „Задруга 4“ Јована Љубисављевиќ вчера се појави во емисијата „Народот прашува“ со својата цимерка Сандра Решиќ, а откако беше...