Тема: Кирил Петков

БУГАРИЈА: „Продолжуваме со промени“ победи на изборите – спорот со Скопје приоритет

Новоформираната партија „Продолжуваме со промени“ победи на третите по ред параментарни избори кои вчера се одржаа во Бугарија.