Тема: ККС

Можно е да отпочнат протести и штрајкови, велат од Конфедерација на слободни синдикати

Благоја Ралповски, претседател на Конфедерација на слободни синдикати (ККС), во интервју за „Радио Слободна Европа“, истакна дека доколку Владата ги усвои овие...