Тема: Клинт Иствуд

И стави крај на 62-годишната филмска кариера – се пензионираше познат актер

92-годишниот актер Клинт Иствуд на својот Твитер профил објави дека се простува од својата богата фимска кариера која трае повеќе од 60...