Тема: Кралицата Елизабета

Кралицата Елизабета не завршила училиште – еве како научила да чита и пишува

Растејќи како член на кралското семејство и принцеза сигурно дека младата Елизабета имала на располагање најдобро образование, но никогаш не одела во...