Тема: кујна

ВИДЕО: Трик кој ги полуде домаќинките – кесичка чај во загорено тавче, резултатите зачудувачки

Загореното тавче по пржење на секоја домаќинка и претставува проблем, бидејќи знае дека ја чека долготрајно и мачно чистење.