Тема: лични карти

Важна вест за граѓаните: Личните документи ќе можете да ги подигнете и денес

Одделението за управни работи Скопје информира дека поради зголемен интерес за издавање на готовите лични документи, објектот во МТВ и пунктовите Беко,...

Личните документи ќе можете да си ги подигнете и за време на викендот

Одделението за управни работи Скопје информира дека поради зголемен интерес за издавање на готовите лични документи, објектот во МТВ и пунктовите Беко,...