Тема: Љубомир Фрчкоски

Фрчкоски: Бугарите ако влезат во Уставот, ќе треба да прифатат дека се различни од Македонците

Нашиот Устав  е краток и толкувањата се оставаат на Уставниот суд кој го адаптира на реалноста. Некои сегашни измени се погрешни, вели...