Тема: љубовница

Позирал со жртвите, а потоа фотографиите и ги испраќал на љубовницата

Фотографии од злосторствата на мафијашкиот клан на Веља невоља ја згрозија јавноста, а истите биле праќани на посебна личност од доверба.