Тема: Љупчо Николовски

НИКОЛОВСКИ: Јас себе не се гледам на местото од Заев и нема да бидам кандидат за премиер

Вицепремиерот за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски на денешната прес-конференција на која беше презентиран Е-инспекторот,...

Николовски не се гледа себеси како кандидат за премиерската функција

– Утрешните закажани состаноци во СДСМ предизвикуваат внимание. Се работи за најголемата политичка партија и организација што е демократска, модерна, во којашто...

Со Заев од СДСМ заминува и Љупчо Николовски

Генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски, вечерва во „21Анализа“ потврди дека кога ќе се ефектуира оставката на Зоран Заев, дека и тој...