Тема: Мајк Морхаим

„Близард“ – Мајк Морхаим проговори за сексуалните вознемирувања

Долгогодишниот шеф и еден од основачите на „Близард“, Мајк Морхаим на социјалната мрежа Твитер ги искоментира обвинувања за сексуално вознемирување, злоупотреба и...