Тема: Мерцедес ГЛЕ

Претставен новиот модификуван „Мерцедес ГЛЕ“

Германската компанија „Брабус“ го претстави новиот модификуван „Мерцедес ГЛЕ“. Се работи за производ заснован на најмоќната верзија на теренскиот...