Тема: Мет Дејмон

За вакцините, верувајте ѝ на науката место на Фејсбук, повика Мет Дејмон

Американскиот актер Мет Дејмонд повторно повика на борба против коронавирусот, а како едно од најефикасните оружја ја наведе токму вакцината.