Тема: мигранти

Полицијата откри 12 мигранти во камион на граничниот премин Богородица

Дванаесет мигранти, шест од Сирија и шест од Авганистан, меѓу кои и едно дете, вчера беа пронајдени во камион со црногорски регистарски...