Тема: Мира Карановиќ

Без филтер и фотошоп – Мира Карановиќ позира на плажа потполно гола

Актерката Мирјана Карановиќ моментално ужива на море, одмарајќи се од сите обврски. Таа сака целосно да се препушти на...