Тема: мраз

Разладете го пијалокот брзо и лесно – еве како

Ви доаѓаат гости, а сте заборавиле да го разладите пијалокот? Еве неколкуј совети од Дан Маршал. автор на книгата „Животни трикови, работи...

Дали ова е иднината? – Откриени 33 досега непознати вируси

Списанието „Микробиом“ пишува дека научниците откриле дури 33 вируси замрзнати во парчиња мраз. Повеќето од нив досега не биле...