Тема: Николија Јовановиќ

Реља Поповиќ стана татко по втор пат – со убавата вест се пофали пред публиката на настап

Познатиот српски артист Реља Поповиќ во саботата стана татко по втор пат на прекрасна ќеркичка. Иако се чини...