Тема: Новинарка

Новинарка на РТЛ отпуштена – несовесно известувала за поплавите во Германија

Една новинарка од германската телевизија РТЛ добила отказ откако непрофесионално и несвесно известувала за подрачје погодено од катастрофалните поплави што ја зафатија...